Aroma consult

Heb je hier al wat meer gelezen over aromatherapie en essentiële of etherische oliën, maar wil je graag weten wat de oliën specifiek voor jou kunnen betekenen?

 

Hoe gaan we te werk?

Een consult kan doorgaan bij EquiMara of bij u thuis. Tijdens het gesprek overlopen we jouw klachten (fysiek, mentaal, emotioneel) en gaan we dieper in op de werking van de oliën en op welke wijze u deze kan toepassen.

iTOVi Scan

Deze eenvoudig te hanteren scanner combineert GSR, druksensoren, temperatuur en bluetooth- technologieën om kleine veranderingen in de elektrische geleiding van de huid te meten.

 

Bij elk consult nemen we een iTOVi Scan om accuraat te kunnen bepalen welke oliën u nodig heeft om uw lichaam weer in balans te brengen (emotioneel, omgevingsfactoren, fysisch).

Tarieven en afspraak

Aromaconsult (excl. oliën op maat): 30,25 EUR

 

Een afspraak maken kan via mail of telefoon.


 

 

Disclaimer: Als Natuurgeneeskundig therapeut werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend, dat houdt in dat het steeds aangeraden is een dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De Essentiële olie en andere producten die ik noem op deze website, zijn geen officiële geneesmiddelen en staan als zodanig ook niet geregistreerd.