Paardenkampen 'Sensitieve kinderen'

In de vakantieperiodes organiseren wij paardenkampen specifiek voor sensitieve kinderen (HSP, ADHD/ADD, Hoogbegaafd, Autisme, Beelddenkers, enz.). Wanneer deze kinderen in grote groepen terecht komen krijgen ze het al snel benauwd door de vele prikkels die op hen afkomen. Hierdoor gaan ze op de achtergrond verdwijnen en 'meelopen' met de groep, waarbij ze hun eigen belangen/noden/ gevoelens opzij zetten.

 

Om deze kinderen de kans te geven een paardenkamp te beleven waar ze zichzelf kunnen zijn binnen een kleine groep, organiseren wij enkel paardenkampen voor sensitieve kinderen. We gaan tijdens het kamp spelenderwijs werken aan assertiviteit, grenzen stellen en communicatie. Dit zijn vaak de vlakken waar deze kinderen nog wat tips en tricks kunnen gebruiken.

 

De kampen kunnen verschillen van korte kampen (halve dagen) tot lange kampen waarbij de laatste nacht tussen de paarden wordt doorgebracht. Kijk voor het huidige aanbod en prijzen naar ons programma.

Algemene voorwaarden

 

Opvang

Indien nodig kan er opvang voorzien worden. Dit zal in samenspraak met de ouders gebeuren.

 

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@equimara.be. Zodra je bevestiging krijgt betaal je jouw inschrijvingsgeld op rekeningnummer: BE60 0017 5621 1470, met vermelding KROKUSKAMP + de naam van je kind.

Indien we je storting niet ontvangen hebben binnen de 14 dagen na de bevestiging heeft de organisator het recht om de plaats door te geven aan iemand anders. 

 

Annuleren

Indien je tot 2 weken voor de startdatum annuleert krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug. Bij annulatie minder dan 2 weken voor de startdatum krijg je 50 % van het inschrijvingsgeld terug. Indien je binnen de 7 dagen voor het kamp annuleert wordt het bedrag volledig ingehouden, met uitzondering van ziekte (doktersattest vereist).

 

Bij onvoldoende deelname heeft de organisator het recht de activiteit te verzetten naar een andere datum.