Paardenkampen 'Sensitieve kinderen'

In de vakantieperiodes organiseren wij paardenkampen voor sensitieve kinderen (HSP, ADHD/ADD, Hoogbegaafd, Autisme, Beelddenkers, enz.). Wanneer deze kinderen in grote groepen terecht komen krijgen ze het al snel benauwd door de vele prikkels die op hen afkomen. Hierdoor gaan ze op de achtergrond verdwijnen en 'meelopen' met de groep, waarbij ze hun eigen belangen/noden/gevoelens opzij zetten.

 

Om deze kinderen de kans te geven een paardenkamp te beleven waar ze zichzelf kunnen zijn binnen een kleine groep, organiseren wij enkel paardenkampen voor sensitieve kinderen. We gaan tijdens het kamp spelenderwijs werken aan assertiviteit, grenzen stellen en communicatie. Dit zijn vaak de vlakken waar deze kinderen nog wat tips en tricks kunnen gebruiken.

 

De kampen kunnen verschillen van korte kampen (halve dagen) tot lange kampen waarbij de laatste nacht tussen de paarden wordt doorgebracht. Kijk voor het huidige aanbod en prijzen naar ons programma.

 

Ook niet-sensitieve kids zijn meer dan welkom !!!

Algemene voorwaarden

 

Opvang

Indien nodig kan er opvang voorzien worden. Dit zal in samenspraak met de ouders gebeuren.

 

Inschrijven

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@equimara.be. Nadien krijg je een bevestiging van de inschrijving en een factuur om de betaling uit te voeren.

Indien we je storting niet ontvangen hebben ten laatste 14 dagen voor de start van het kamp heeft de organisator het recht om de plaats door te geven aan iemand anders. 

 

Annuleren

Indien je tot 2 weken voor de startdatum annuleert krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug. Bij annulatie minder dan 2 weken voor de startdatum krijg je 50 % van het inschrijvingsgeld terug. Indien je binnen de 7 dagen voor het kamp annuleert wordt het bedrag volledig ingehouden, met uitzondering van ziekte (doktersattest vereist).

 

Bij onvoldoende deelname heeft de organisator het recht de activiteit te verzetten naar een andere datum.